Відбулася перевірка у ТзДВ «Бориславський завод «Рема»: виявлено 68 порушень нормативно-правових актів

01 квітня 2019

Фахівці  ГУ Держпраці у Львівській області провели  перевірку  у  ТзДВ  «Бориславський завод  «Рема».  

Посадові особи  та працівники пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці у встановленому порядку. Розроблено  необхідні нормативно-правові  акти та інструкції, проводяться інструктажі.

Під час перевірки інспектори  виявили 68 порушень нормативно-правових актів.

Зокрема встановлено, що  під час прийняття на роботу не проводиться навчання та перевірка знань з питань охорони праці, надання першої допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також правил поведінки у разі виникнення аварії.

    На підприємстві відсутній дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки,  а саме   технологічне устаткування ливарної   промисловості та  посудини, що працює під тиском понад 0,05 МПа.

    Не розроблено інструкцію з режиму роботи і безпечного обслуговування посудин. 

    Не проведено технічний огляд обладнання під тиском.

    Не проводиться перевірка герметичності приєднання імпульсних труб і гумотканних рукавів до штуцерів приладів або газопроводів.

   Не проведено перевірку надійності ущільнень  вводів і випусків  підземних інженерних комунікацій будівель підприємства.

    Керівника підприємства попереджено про необхідність негайного зупинення 6 одиниць обладнання. За результатами проведеної перевірки притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу три посадові особи.

     Довідка.

 ТзДВ  «Бориславський завод  «Рема» – широкопрофільне підприємство, що спеціалізується на виробництві запчастин для газомотокомпресора 10 ГКН, комплексних повітроочисних пристроїв КВОУ, фільтрів тонкої очистки повітря і газу, теплообмінного обладнання, запчастин до АГНКС, запчастин для транспорту, медичної апаратури.