Відбулася селекторна нарада щодо організації та проведення оздоровлення та відпочинку дітей

15 червня 2018

Сьогодні, 15 червня, відбулася  Всеукраїнська селекторна нарада щодо організації та проведення оздоровлення та відпочинку дітей.

Слід зазначити, що станом на 13.06. інспекторським складом Головного управління проведено 14 позапланових перевірок готовності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до оздоровчого сезону 2018 року. З них у 11 випадках отримані письмові відповіді від керівників установ про усунення виявлених порушень, підписані  Акти готовності.

 Водночас керівникам та посадовим особам оздоровчих закладів надавалась усна консультативна допомога з питань охорони праці та промислової безпеки.  Проводилась роз’яснювальна робота щодо підготовки дитячих оздоровчих закладів для безпечного їх функціонування в літній період.

Особлива увага приділялась  дотриманню  вимог електробезпеки, дотриманню безпечної експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків, експлуатації будівель та споруд, проведенню інструктажів з охорони праці, порядок ведення документації з питань охорони праці та промислової безпеки.

Фото прес-служби ЛОДА