Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 1 нещасного випадку

09 жовтня 2019

Впродовж тижня резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб, станом на 09.10.2019 на Львівщині не зафіксовано.

Разом з тим, впродовж тижня у Головному управлінні Держпраці у Львівській області призначено спеціальне розслідування нещасного випадку, який трапився 04.10.2019 року з працівником ТзОВ «ДРБ Транс» 1973 р.н.

Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, водія було відряджено на завантаження в с. Бистрицю Мукачівського р-ну Закарпатської області з метою перевезення вантажу замовника в м. Штутценгрюн (Німеччина). 04.10.2019 року водія виявили інші водії вантажних автомобілів, в кабіні автомобіля МАН на об”їзній дорозі до контрольно-пропускного пункту “Ужгород” без ознак життя. Медики швидкої медичної допомоги, які прибули за викликом констатували смерть.

За попередніми висновками, ймовірна причина смерті – природня. Усі обставини та причини цього випадку досліджує спеціально створена у Головному управлінні Держпраці у Львівській області комісія.