Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 2 нещасних випадків

08 травня 2019

Головне управління Держпраці у Львівській області повідомляє, що  резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб протягом звітного періоду станом на  08.05.2019 року  не було.

         Окрім цього, інформуємо, що упродовж звітного періоду станом на 08.05.2019 року  призначено спеціальні розслідування  2 нещасних випадків.

  • Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 26.04.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком зі сестрою медичною стаціонару КЗ ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня». Близько 16 год. працівник 1937 р.н., знаходячись в психіатричному відділенні,  поскаржився на погіршення стану здоров’я та знепритомнів. Йому надавалась медична допомога лікарями приймального відділення, але о 16 год. 10 хв. він помер. Ймовірна причина смерті-природня.
  • Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 4.05.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком зі сторожем 1959 р. н. Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. Сторож знаходився на робочому місці у фойє – рецепції спортивного залу. О 19 год. 50 хв. раптом знепритомнів. Була викликана швидка медична допомога, лікарі якої констатували смерть. Ймовірна причина смерті- гостра серцево-судинна недостатність.