Всесвітній День охорони праці – день вшанування пам’яті працівників, які загинули на роботі!

28 квітня 2023
Всесвітній День охорони праці – день вшанування пам’яті працівників, які загинули на роботі!
З нагоди Дня охорони праці, під керівництвом заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Харлампович відбувся інформаційно – просвітницький захід, під гаслом – «Безпечне та здорове виробниче середовище є фундаментальним принципом і правом на роботі».
Участь у заході взяли представники Волинської обласної державної адміністрації, Волинської обласної ради, Федерації профспілок Волинської області, органів місцевого самоврядування та федерації роботодавців.
?Присутні вшанували пам’ять загиблих працівників хвилиною мовчання.
Захід відбувся з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні.
Наразi Держпрацi використовує всі можливi засоби для поширення iнформації з питань працi. Вiдповiдi на найбiльш запитуванi питання розмiщуються на офiцйному веб-сайтi служби та на cтopiнкax у соцiальних мережах, регулярно розмiщуються iнформацiйнi повiдомлення у засобах масової iнформації.