Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ» – 2023

15 березня 2023
✅ Визначено переможців регіонального етапу конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023 на Львівщині. Загалом цьогоріч надійшло 844 творчі роботи від учнів навчальних закладів з різних куточків Львівської області віком від 6 до 17 років.
«Юні учасники з таким завзяттям взялися за пензлі та олівці. Талановиті митці творчо виразили власне бачення тематики не лише з питань охорони праці у різних галузях і сферах трудової діяльності, але й відобразили свій дитячий погляд впливу агресивної війни росії проти України на безпеку людської діяльності. У творчих роботах акцентовано на безпеці праці та здоров’ї працівників, правилах безпечного та прикладах небезпечного виконання робіт у будь-яких галузях і сферах діяльності», – зазначила Оксана ЄЗЕРСЬКА, начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.
➡️ За результатами роботи засідання журі відбіркового конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» у 2023 році у Львівській області, за участі посадовців Західного міжрегіонального управління Держпраці, в.о. начальника управління Служба у справах дітей Львівської міської ради Володимира ФРИДРАКА, представниці Департамент освіти і науки Львівської ОДА Ореслави Хомик, начальника відділу охорони праці Львівська політехніка Володимира ШЕПІТЧАКА, представника Служба у справах дітей Львівської ОДА Михайла ОБІХОДА, переможцями визначено:
📌 Перша група – віком від 6 до 10 років:
І місце – Юлія Воськало,
с. Арламова Воля, Яворівський р-н.
ІІ місце – Вікторія Куліковська,
с. Переволочна, Золочівський р-н.
ІІІ місце – Софія Ільків м. Мостиська.
📌 Друга група – віком від 11 до 14 років:
І місце – Олени Куляк, м. Великі Мости.
ІІ місце – Діана Грицків, м. Львів.
ІІІ місце – Олена Годованська,
м. Великі Мости
📌 Третя група – віком від 15 до 17 років:
І місце – Христина Чорноуз, с. Сможе,
Стрийський р-н.
ІІ місце – Світлана Малецька,
с. Звенигород, Львівський р-н.
ІІІ місце – Єлізавета Кравченко,
с. Тріщуки, Золочівський р-н.
🎨 Творчі роботи переможців надалі беруть участь у Всеукраїнському турі конкурсу, який фінішуватиме у м. Київ з оприлюдненням результатів 28 квітня 2023 – Міжнародного дня охорони праці.
📣 Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023 організовано ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державна служба України з питань праці.