З метою популяризації та підвищення обізнаності молоді в питаннях безпеки праці проведено лекцію для студентів Фахового коледжу інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”.

01 травня 2024
✅З метою популяризації та підвищення обізнаності молоді в питаннях безпеки праці проведено лекцію для студентів Фахового коледжу інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”.
? Участь у заході взяли начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська, заступник начальника відділу з питань праці південного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Наталія Щерба.
?На лекції студенти отримали цінні поради щодо забезпечення безпеки на робочому місці, а також засвоїли основні принципи та правила щодо уникнення травматизму під час професійної діяльності. Представники Держпраці розповіли про важливість дотримання норм та стандартів безпеки, а також про доступні ресурси для консультацій та підтримки у разі порушення їхніх трудових прав.
❕Студентам було наголошено на необхідності бути відповідальними за своє власне здоров’я та безпеку та розуміти, що вони мають право на безпечні умови праці згідно з чинним законодавством. Важливо, щоб кожен студент розумів свої права та мав достатні знання, щоб впливати на створення безпечного середовища праці.
✔️Учасники заходу відзначили корисність лекції та виразили готовність дотримуватися отриманих рекомендацій у своїй професійній діяльності.