З працівниками ТзОВ «Галицька кабельна компанія» говорили про попередження нещасних випадків на виробництві

20 березня 2023
✅ З працівниками ТзОВ «Галицька кабельна компанія» говорили про попередження нещасних випадків на виробництві
З метою запобігання нещасних випадків на підприємстві інспекторами Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено інформаційно-роз’яснювальний захід на тему: «Вимоги безпеки під час виконання газонебезпечних робіт»
Акцентовано на попередженні нещасних випадків під час виконання робіт підвищеної небезпеки та на організації безпечного виконання газонебезпечних робіт, обов’язковому оформленні і видачі наряду-допуску для виконання робіт підвищеної небезпеки та проведенні відповідних інструктажів з охорони праці.
Інспекторами Держпраці роз’яснено порядок проведення розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві. Звернуто увагу на підвищенні рівня безпеки та охорони праці на підприємстві, дотриманні вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.
➡️ Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua