З працівниками ТзОВ «ОДВ-ЕЛЕКТРИК» говорили про безпеку під час технічного обслуговування і ремонту машин , обладнання

14 лютого 2023
З працівниками ТзОВ «ОДВ-ЕЛЕКТРИК» говорили про безпеку під час технічного обслуговування і ремонту машин , обладнання
Посадовці Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці провели превентивний захід для працівників підприємства по виробництву електричного й електронного устаткування для автотранспортних засобів з метою роз’яснення вимог безпеки під час технічного обслуговування і ремонту машин і обладнання.
Наголошено на обов’язковому проведенні інструктажів з питань безпеки праці, навчання з питань охорони праці, а також первинних та періодичних медичних оглядів працівників.
Роз’яснено важливі вимоги до безпечного виконання робіт під час технічного обслуговування і ремонту машин і обладнання, а також вимоги до вантажно-розвантажувальних робіт.
Рекомендовано здійснювати постійний за дотриманням працівниками вимог нормативних актів з питань охорони праці, так як це дозволить запобігти нещасним випадкам працівників, збереже життя і здоров’я у процесі виконання трудових обов’язків.
Акцентовано на послідовності дій обслуговувального персоналу у разі застосування підприємством аварійних джерел живлення.
Більше інформації з трудового законодавства – https://pratsia.in.ua