За неподання звітності про працевлаштованих за кордоном посереднику загрожує штраф, а за порушення ліцензійних умов – анулювання ліцензії

01 листопада 2018

Головне управління Держпраці у Львівській області наголошує суб’єктам господарювання, які надають послуги із працевлаштування громадян за кордоном: за неподання  документів обов’язкової звітності за два звітні періоди підряд суб’єкту господарювання загрожує штраф у двократному розмірі мінімальної заробітної плати. А це на сьогодні становить 7446 грн.

Також звертаємо увагу, що відповідно до вимог п.5 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, ліцензіат повинен провадити свою діяльність у нежитловому приміщенні, відомості про яке подаються разом із заявою про отримання ліцензії. Про усі зміни даних суб’єкти господарювання зобов’язані повідомляти  протягом одного місяця з дня їх настання. Порушення суб’єктом господарювання ліцензійних умов, зокрема вищезазначених, є підставою для анулювання ліцензії.

Фото: джерело google.com.ua