За участі головного державного інспектора відділу з питань безпеки праці північного регіону управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Держпраці проведена нарада з посадовими особами суб’єктів господарювання на тему : «Організація приймання та пуск в експлуатацію ново змонтованих ліфтів»

12 вересня 2023
✅За участі головного державного інспектора відділу з питань безпеки праці північного регіону управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Держпраці проведена нарада з посадовими особами суб’єктів господарювання на тему : «Організація приймання та пуск в експлуатацію ново змонтованих ліфтів».
👉Під час обговорення констатовано, що прийняття ліфтів в експлуатацію повинно проводитись у відповідності до вимог ДСТУ 8863:2019 (Установки ліфтові. Вимоги щодо безпечної експлуатації ліфтів) та «Правил будови і безпечної експлуатації ліфтів» (НПАОП 0.00-1.02-08).
📲Отримати більше інформації про трудові відносини під час воєнного стану – https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti/ та на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua