За участю начальника відділу з питань безпеки праці північного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці відбувся вебінар для викладачів предмета «Охорона праці» та інженерів з охорони праці» закладів професійно-технічної освіти області

13 вересня 2023
✅За участю начальника відділу з питань безпеки праці північного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці відбувся вебінар для викладачів предмета «Охорона праці» та інженерів з охорони праці» закладів професійно-технічної освіти області. У вебінарі прийняли участь більше 60 представників.
👉Захід відбувся за допомогою Zoom, на тему : «Організація роботи з питань охорони праці у закладах професійної (професійно-технічної) освіти». Відповідно до програми було розглянуто наступні питання: загальні вимоги з питань охорони праці, організація та порядок проходження навчання посадових осіб, підготовка до осінньо – зимового періоду закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області.
📲портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua