Закликаємо суб’єктів господарювання остерігатись шахраїв!

16 листопада 2021

До Головного управління Держпраці у Львівській області надійшла інформація про те, що до керівників підприємств телефонують невідомі особи, які представляються від імені першого заступника установи, та пропонують послуги щодо вирішення проблемних питань, а також проведення позитивних перевірок.

Наголошуємо: такі дзвінки здійснюються шахраями, які не мають жодного відношення до керівництва та працівників Управління. Особам, які чинять незаконні та протиправні дії, загрожує відповідальність, передбачена Кримінальним кодексом України.

Відтак, Головне управління закликає громадян бути обачними! Якщо до Вас звертаються шахраї, або у випадку виникнення будь-якої іншої підозри, просимо невідкладно повідомляти Головне управління Держпраці у Львівській області за номером телефону (032)235-76-73, а також звертатись у правоохоронні органи.

З метою встановлення та притягнення порушників до відповідальності, а також для запобігання проявів таких дій скеровано відповідну заяву до правоохоронних органів.