Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків і погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат на території Новояворівської ТГ

28 жовтня 2022
✅ Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків і погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат на території Новояворівської ТГ
За участю інспекторів Головного управління Держпраці у Львівській області, представників Новояворівської міської ради та представника служби зайнятості проведено заходи комісії.
❗️Під час заходів акцентовано увагу на проведенні комісійних обстежень та інформаційно-роз’яснювальної роботи. Підприємцям надано роз’яснення з питань оформлення трудових відносин; дотримання соціальних гарантій в оплаті праці, підвищення рівня середньої заробітної плати, своєчасної і в повному обсязі сплати ЄСВ та відповідальність за порушення законодавства про працю.
❗️ Виплата заробітної плати в «конвертах» – проблема, яка гостро стоїть в нинішніх нестабільних економічних умовах. Є чимало суб’єктів господарювання, які не хочуть працювати в правовому полі, і, насамперед, це стосується виплати заробітної плати в «конвертах» та оформлення належним чином трудових відносин.
Під час відвідування інспектори надали змістовні відповіді на питання працівників щодо законодавства про працю в умовах воєнного стану та проінформував, що більше інформації щодо питань законодавства про працю кожен може отримати, відвідавши:
📲 портал www.pratsia.in.ua, сайт Держпраці та наша сторінка у  Facebook