Заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Вакула взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань сімейної політики при Львівській ОВА за участі експертів GRETA.

24 травня 2024
✅Заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Вакула взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань сімейної політики при Львівській ОВА за участі експертів GRETA.
?GRETA – це група експертів із заходів стосовно протидії торгівлі людьми, відповідальна за здійснення моніторингу виконання Конвенції Ради Європи про заходи щодо протидії торгівлі людьми країнами, які ратифікували її.
✔️Учасниками засідання стали представники міграційної поліції, прокуратури, слідчі, співробітники департаментів соціального захисту населення, служб у справах дітей, працівники центрів соціально-психологічної допомоги, центрів соціальних служб та дотичних неурядових організацій.
?На засіданні обговорювалися конкретні заходи, що були вжиті з метою протидії торгівлі людьми протягом звітного періоду. Учасники обмінювалися досвідом та найкращими практиками, спрямованими на попередження цього злочину, а також на захист прав потенційних жертв торгівлі людьми. Було також наголошено на важливості співпраці між установами та організаціями для ефективного вирішення цієї проблеми.