Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 3 нещасних випадків

18 вересня 2019

Повідомляємо,  що впродовж тижня  резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб станом на  18.09.2019 року  не було.

Окрім цього, впродовж тижня станом на 18.09.2019 року у ГУ Держпраці у Львівській області  призначено три спеціальні розслідування нещасних випадків.

  • Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 12.09.2019   року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з оператором котельних установок Дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» відділу освіти Трускавецької міської ради. Оператор котельних установок перебував на чергуванні в приміщенні диспетчерського пункту операторів котельні. Він був знайдений без ознак життя на робочому місці. Лікарі швидкої медичної  допомоги констатували смерть. Ймовірна причина смерті – природна.

 

  • Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 17.09.2019 року  стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з рибоводом ПрАТ «Львівський обласний виробничий рибний комбінат». 17.09.2019 р. при обході виробничої території, о 8 год. 50 хв., виявлено тіло  рибовода, який лежав біля басейну для зберігання риби  без ознак життя. Ймовірна причина смерті-природна (інфаркт міокарда).

 

  • Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 15.09.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з водієм вантажного автомобіля, працівником ФОП «Гриневич Михайло Васильович». Водій вантажного автомобіля отримав завдання щодо перевезення  соняшника з м. Рудки, Самбірського р-ну до м. Мостиська Львівської області.  О 20-30 год. в населеному пункті м. Рудки  на повороті, водій не справився з керуванням та в`їхав в огородження кладовища. Автомобіль з`їхав у кювет і перевернувся. Від отриманих травм водій загинув на місці ДТП.