Впродовж тижня Головним управлінням розпочато спецрозслідування 2 нещасних випадків

22 січня 2020

Впродовж 16-22 січня резонансних групових нещасних випадків на виробництві, під час яких загинуло двоє і більше осіб, на Львівщині не зафіксовано.

Разом з тим, у Головному управлінні Держпраці у Львівській області за цей період призначено 2 спеціальні розслідування нещасних випадків, які трапились:

  • 17 січня 2020 року нещасний випадок стався з оператором в’язально-прошивного устаткування ДП «САН ГАРДЕН» 1968 року народження. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, під час роботи на задувній машині оператор в”язально-прошивного устаткування отримала травматичне відчленування кисті правої руки.
  • 21 січня 2020 року нещасний випадок стався з вчителем КЗ ЛОР «Бориславська загальноосвітня санаторна школа – інитернат І-ІІІ ст.» 1943 року народження. Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, близько 12 год. 52 хв. вчителя виявили без ознак життя у вбиральні навчального корпусу школи. Була викликана швидка медична допомога та поліція. Лікарі швидкої медичної допомоги, констатували смерть, ймовірно від серцевого нападу.

Обставини та причини цих нещасних випадків вже з’ясовують спеціально створені у Головному управлінні Держпраці у Львівській області комісії.