На ТзОВ «Галичхутро» під час перевірки виплатили індексацію зарплатні 136 працівникам

01 березня 2017

На ТзОВ «Галичхутро» під час позапланової перевірки, яку здійснювала головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів у Львівській області  ГУ Держпраці Наталія Климчук,  136 працівникам виплачено індексацію заробітної плати на загальну суму понад 118 тис. грн. грн.

Зокрема, при вивченні штатних розписів та відомостей нарахування заробітної плати на  ТзОВ «Галичхутро», головний державний інспектор встановила, що впродовж 2015 – 2016 років заробітна плата більшості працівників підлягала проведенню індексації. Однак, належна працівникам індексація заробітної плати не нараховувалась та не виплачувалась.

До слова, перевірка проводилася з 13-15 лютого, при цьому,  відповідно до відомостей,  виплату індексації  проведено 15 лютого.

При цьому зауважимо, що на підприємстві для працівників встановлені посадові оклади та тарифні ставки в розмірі не нижче  мінімальної заробітної плати 3200 грн. та мінімальної годинної ставки 19,34 грн./год.

Довідка:

У ТзОВ «Галичхутро» працевлаштований 161 працівник.