Проведено позапланові перевірки дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

11 травня 2018

До  ГУ Держпраці у Львівській області звернувся директор Дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Старт» задля перевірки готовності дитячого закладу  до роботи в літній період.   Заклад оздоровлення та відпочинку знаходиться в с. Користів Сокальського району Львівської області. 

Так,  головний державний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області провела позапланову  перевірку з питань охорони праці та  безпечного перебування  та проживання дітей на території  закладу  під час літніх відпочинкових змін.  

За результатами  перевірки директору закладу виданий припис до усунення порушень до початку роботи  закладу.

Зокрема зазначалося,  що необхідно майданчики під зоною розгойдування гойдалок засипати піском або тирсою. Крім цього, слід провести опосвідчення стану безпеки електроустановок, а електрощитки замкнути на замок.

 

Також  до ГУ Держпраці у Львівській області звернувся директор Дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Ватра», що розташований у  с.Гребенів Сокальського району.

Тому, інспектор  провела  позапланову перевірку у «Ватрі»  За результатами перевірки виданий припис до усунення порушень.

Відтак  необхідно  провести опосвідчення стану безпеки електроустановок, а  електрощитки замкнути на замок. Разом з тим  на внутрішній стороні електрощитів  слід нанести однолінійні схеми,  а на дверцях електрощита нанести знаки безпеки.