29 квітня 2024 року відбувся важливий захід у сфері безпеки праці – круглий стіл на тему «Дані, які мають значення. Роль статистики у безпеці праці: проблеми, виклики та перспективи», організований Державною службою України з питань праці.

30 квітня 2024
✅29 квітня 2024 року відбувся важливий захід у сфері безпеки праці – круглий стіл на тему «Дані, які мають значення. Роль статистики у безпеці праці: проблеми, виклики та перспективи», організований Державною службою України з питань праці.
? Участь у заході взяли представники Міністерства економіки України, посадові особи Держпраці, начальники міжрегіональних управлінь Держпраці, представники організацій профспілок та роботодавців, вищих навчальних закладів та інші.
?Під час вступного слова Голова Держпраці, Ігор Дегнера, зосередив увагу на важливості покращення умов праці та безпеки працівників, особливо в умовах воєнного стану, наголосив на необхідності зниження випадків виробничого травматизму та професійних захворювань з метою досягнення “нульового рівня” травматизму та неприпустимості їх приховування.
? Учасники активно обговорювали використання статистичних даних для підвищення ефективності управлінських рішень та розглядали сучасні підходи до оцінки та обліку професійних та екологічно зумовлених захворювань.
? Підсумовуючи, учасники заходу відзначили необхідність зміцнення ролі статистики у плануванні та адмініструванні безпеки на робочих місцях, а також висловлено сподівання на подальшу інтеграцію статистичних методів у практики охорони праці.
Традиційно, в рамках відзначення Дня охорони праці, відбулося покладання квітів до меморіального обеліску у парку «Відрадний» Солом’янського району м. Києва, щоб вшанувати пам’ять загиблих працівників, які виконуючи свої обов’язки, пожертвували своїм життям. ?
Долучайтеся до нас у соціальних мережах, щоб дізнатися більше про наші ініціативи та події! ?? #ОхоронаПраці #БезпекаНаРоботі #Держпраці