У Мінекономіки відбулася робоча зустріч із заступником Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації

18 січня 2021

Мінекономіки відбулася робоча зустріч із заступником Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації
18 січня 2021
У Мінекономіки відбулася робоча зустріч керівництва Держпраці із заступником Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ігорем Дядюрою, який за дорученням Міністра Мінекономіки Ігоря Петрашка віднині відповідатиме за напрям роботи Держпраці.

У ході зустрічі обговорено концепцію та основні напрями подальшої роботи Держпраці, у тому числі щодо налагодження ефективної взаємодії Держпраці та Мінекономіки у сфері формування державної політики з питань, віднесених до повноважень Держпраці. Наголошено на важливій ролі інформаційних та роз’яснювальних заходів у роботі Служби.

За результатами зустрічі визначено ряд першочергових питань, що потребують вирішення, зокрема опрацювання окремих нормативно-правових актів у сфері охорони праці.