Привітання з нагоди Дня Незалежності України

24 серпня 2018

Шановні краяни!

Щиросердечно вітаю вас з 27-ю річницею Незалежності України!

Історія підтверджує, що українці сильний, вільний та нездоланний  народ. Нас об’єднують не лише спільні кордони, ми єдині  у прагненні жити у незалежній, самостійній та демократичній державі.

Українці зі всіх куточків нашої Батьківщини   пишаються   іменами великих та визначних особистостей,  неповторною культурою, славною історією та національними державними символами.

Водночас у наших серцях є  відчуття глибокої  шани  до   Героїв, які віддали своє життя за Україну.

Низький уклін усім борцям за волю та незалежність нашої держави. Ви вибороли  самостійність шляхом надлюдських зусиль, а завданням сьогоднішнього покоління є зберегти волю та  захистити  нашу землю від загарбників.

Збройні Сили України, наші воїни, заслуговують на слова найвищої вдячності. Ви бережете  волю, ви захищаєте цінності, які з прадавніх часів були надважливими для нашого народу.

У  день великого державного свята на всій українській землі  лунатимуть слова  національного гімну, майорітимуть синьо-жовті стяги,  ми вшановуватимемо наших славетних земляків. У цей знаменний та урочистий  день  ми вкотре доводимо, що  горді за те, що  українці!   

Слава Україні! Героям Слава!

Начальник ГУ Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова