«Виходь на світло». Задекларована праця – шлях до підтримки та розвитку економіки нашої держави

16 листопада 2022
🔆 «Виходь на світло». Задекларована праця – шлях до підтримки та розвитку економіки нашої держави
Інспектори Головного управління Держпраці у Львівській області спільно із представником Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області провели семінар для випусників Новороздільського політехнічного коледжу щодо переваг офіційного працевлаштування та запобігання торгівлі людьми.
➡️ Студентів поінформовано про форми незадекларованої праці в Україні, трудові права і соціальні гарантії для найманих працівників, переваги офіційного працевлаштування. Наголошено на маркерах безпеки протидії торгівлі людьми. Це явище порушує права людини, принижує її честь та гідність.
✋ У рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з вказаними контактами відділів безпечної міграції та протидії торгівлі людьми, Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів в Україні, а також контакти посольств України у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині.
📲 Більше інформації з питань протидії торгівлі людьми, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці рекомендовано шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook