Технічне навчання з безпечного виконання робіт, пов’язаних з оглядом, чищенням, ремонтом, розгерметизацією технологічного обладнання на АЗС Дрогобич ТзОВ «ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ»

12 січня 2023
✅ Технічне навчання з безпечного виконання робіт, пов’язаних з оглядом, чищенням, ремонтом, розгерметизацією технологічного обладнання на АЗС Дрогобич ТзОВ «ВЕСТ ПЕТРОЛ МАРКЕТ»
Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці наголосили на специфіці організації проведенні газонебезпечних робіт на виробничих об’єктах підприємства і зобов’язаннях керуватися інструкцією.
❗️ Газонебезпечні роботи, пов’язані із перебуванням людей усередині апаратів, ємкостей та іншого обладнання, повинні виконуватись в тих випадках, коли вони не можуть бути механізованими, автоматизованими, телемеханізованими, тобто проведеними без безпосередньої участі людей.
❗️ Газонебезпечні роботи, пов’язані із попередженням розвитку аварійних ситуацій та необхідністю ліквідації аварій, виконуються згідно з планами локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій, які повинні бути розроблені та затверджені для кожного цеху, служби і дільниці.
➡️ Контроль за організацією проведення газонебезпечних робіт на виробничих об’єктах здійснюється службами охорони праці, виробничими службами і цехами та працівниками Держпраці.
? Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua