Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар з питань охорони праці, попередження виробничого травматизму у ТзОВ «Олмар»

01 лютого 2023
Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар з питань охорони праці, попередження виробничого травматизму у ТзОВ «Олмар».
Під час заходу наголошено на дотриманні «Правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів» та безпечного виконання вантажно-розвантажувальних робіт та забороні експлуатація незареєстрованих навантажувачів.
Акцентовано увагу на організації трудових відносин під час війни. Надано консультативну підтримку: роботодавцям – щодо прийому на роботу та звільнення, а працівникам – щодо виплат заробітної плати, надання відпусток, тривалості робочого часу.
? Більше інформації з питань протидії торгівлі людьми, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці рекомендовано шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua