Посадовці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проконсультували працівників суб’єктів господарювання щодо вимог безпеки під час експлуатації обладнання, машин і механізмів, деталі яких рухаються та/або обертаються

07 лютого 2023
Посадовці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проконсультували працівників суб’єктів господарювання щодо вимог безпеки під час експлуатації обладнання, машин і механізмів, деталі яких рухаються та/або обертаються.
Роз’яснено вимоги нормативно-правових актів з охорони праці, а також звернуто увагу на основні превентивні заходи, які убезпечують працівників під час експлуатації обладнання, машин і механізмів, деталі яких рухаються та/або обертаються.
Обговорено наявність можливих ризиків під час експлуатації обладнання, машин і механізмів деталі яких рухаються та/або обертаються, а також шляхи їх вирішення, зокрема, шляхом додержання вимог безпеки праці. Акцентовано на обов’язковому забезпеченні працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту.
? Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua