Підсумки інформаційної кампанії «Виходь на світло!» обговорили сьогодні, 29 вересня, на засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації спільних дій щодо зменшення рівня незадекларованої праці, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань, що утворена при Західному міжрегіональному управлінні Державної служби з питань праці

29 вересня 2023
✅Підсумки інформаційної кампанії «Виходь на світло!» обговорили сьогодні, 29 вересня, на засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації спільних дій щодо зменшення рівня незадекларованої праці, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань, що утворена при Західному міжрегіональному управлінні Державної служби з питань праці.
З соціальними партнерами, представниками профспілок, обʼєднання роботодавців Львівської, Волинської, Рівненської та Закарпатської областей проведено консультації щодо проміжних досягнень у виконанні поставлених завдань. Відзначено найбільш ризикові галузі економіки, в яких громадяни працюють неофіційно, за результатами проведених інформаційно-розʼяснювальних заходів в рамках кампанії.
Принагідно в ході зустрічі розглянуто стан виробничого травматизму в областях, проаналізовано основні причини настання нещасних випадків.
Обговорено хід виконання Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці, виробничого травматизму та сприяння відновленню економіки на 2023 рік.