Семінар для працівників Жидачівської дільниці Стрийського відділення АТ «Оператор газотранспортної системи«Львівгаз»

25 жовтня 2023
✅Семінар для працівників Жидачівської дільниці Стрийського відділення АТ «Оператор газотранспортної системи«Львівгаз».
?Розглянуто питання щодо організації безпечної експлуатації газовикористовувального устаткування в побуті, можливі ризики при його експлуатації та шляхи їх вирішення, безпечна експлуатація димових та вентиляційних каналів.
?При заселенні газифікованих будинків-новобудов і при газифікації після капітального ремонту існуючого житлового фонду газорозподільне підприємство проводить інструктаж із безпечної експлуатації газового обладнання власників (балансоутримувачів та/або орендарів (наймачів)) квартир у технічних кабінетах на діючому газовому обладнанні або безпосередньо в квартирах перед пуском газу.
?Безпечну експлуатацію та технічне обслуговування димових і вентиляційних каналів житлових і громадських будинків забезпечує власник.
Перевірка і прочищення димових та вентиляційних каналів повинні виконуватися спеціалізованою організацією, яка має дозвіл на виконання цих робіт центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику з питань нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю.
?портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua