Заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Алла Рижа взяла участь в загальноукраїнській селекторній нараді за участі представників Мінекономіки, Держпраці, Рівненської ОДА, Регіонального відділення Фонду держмайна України з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області

30 жовтня 2023
✅Заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Алла Рижа взяла участь в загальноукраїнській селекторній нараді за участі представників Мінекономіки, Держпраці, Рівненської ОДА, Регіонального відділення Фонду держмайна України з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області.
?З початку року підприємства-боржники погасили понад 11,4 млн грн заборгованості з виплати заробітної плати. У тому числі повністю ліквідована заборгованість із виплати заробітної плати працівникам 11 підприємств на загальну суму 4,5 млн грн., про це повідомив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.
?Учасники наради обговорили подальші дії, які мають бути вжиті для погашення заборгованості на підприємствах, що продовжують боргувати гроші працівникам.