Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено інформаційно-роз’яснювальна роботу щодо впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці

23 листопада 2023
✅Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено інформаційно-роз’яснювальна роботу щодо впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці.
?Акцентовано увагу на відповідний наказ Міністерства економіки України № 839-21 від 28 жовтня 2021 року був зареєстрований в Міністерстві юстиції України 11 листопада 2021 року за № 1488/37110.
Наказ Мінекономіки відкриває нові можливості в системі управління охороною праці та дозволяє значно спростити ведення відповідної документації. Водночас важливо наголосити, що впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці не є обов’язковим, це виключно альтернативний варіант, на вибір роботодавця. Кожне підприємство зможе обрати для себе зручний і комфортний формат.
?Так, затвердження Порядку сприятиме:
✔️економії часу та підвищенню продуктивності внутрішніх процесів освіти;
✔️оптимізації внутрішніх та зовнішніх комунікацій;
✔️забезпеченню безперервного процесу проведенню онлайн-навчання та інструктажів у закладах освіти;
✔️покращенню взаємовідносин між замовником та підрядними організаціями в системі управління охороною праці.
?Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua