В етері Українського радіо Рівне перший заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Карпюк розповів про проведені та заплановані Управлінням заходи в рамках відзначення Дня охорони праці.

25 квітня 2024
✅В етері Українського радіо Рівне перший заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Карпюк розповів про проведені та заплановані Управлінням заходи в рамках відзначення Дня охорони праці.
?В своєму виступі Роман Миколайович відзначив, що День охорони праці є надзвичайно важливою подією, яка нагадує про необхідність створення безпечних умов праці для всіх працівників. Підкреслено, що цей День відіграє ключову роль у підвищенні усвідомлення про значення безпеки та здоров’я на робочому місці.
?Зазначено, що до Дня охорони праці фахівці Управління активно проводять різноманітні заходи для працівників та роботодавців, спрямовані на підвищення обізнаності щодо безпеки та здоров’я на робочому місці. Ці заходи включають в себе семінари, тренінги, наради, конференції, круглі столи на яких обговорюються найефективніші методи та стратегії забезпечення безпеки на роботі. Такі заходи сприяють поширенню найкращих практик, обміну досвідом та підвищенню професійного рівня у сфері охорони праці.
?Принагідно анонсовано старт онлайн-конкурсу “Мистецтво безпеки праці”, який стане чудовою можливістю висловити свої ідеї та сприяти підвищенню свідомості щодо важливості безпеки праці через творчий підхід.