Напередодні Дня охорони праці посадові особи Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели семінар для працівників Міграційної служби Львівської області на тему: «Безпека праці – право та обовʼязок кожного».

24 квітня 2024
✅Напередодні Дня охорони праці посадові особи Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели семінар для працівників Міграційної служби Львівської області на тему: «Безпека праці – право та обовʼязок кожного».
👉Участь у заході взяли начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська, заступник начальника Андрій Вакула, начальник Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Наталія Токарець, начальник Головного управління ДМС у Львівській області Зоряна Булаш.
📌Під час семінару представники Держпраці наголосили на важливості дотримання правил безпеки праці для всіх працівників. Розглянуто конкретні приклади порушень, які можуть призвести до травматизму на робочому місці, та надано рекомендації щодо їх запобігання.
👉Учасники семінару акцентували увагу на тому, що безпека праці є не лише правом, а й обов’язком кожного працівника, і вона залежить від загального відношення до власної безпеки та безпеки колективу. Такий захід має на меті підвищити рівень свідомості та відповідальності серед працівників та забезпечити безпеку на робочих місцях.
📢На завершення семінару було наголошено на важливості постійного навчання та оновлення знань з питань безпеки праці, а також на необхідності встановлення ефективної системи контролю за дотриманням стандартів безпеки на робочому місці. Тільки спільними зусиллями можна забезпечити безпеку та здоров’я всього колективу. Нагадаємо, що безпека на робочому місці – це не просто обов’язок, але й критична складова успішного функціонування будь-якої організації.