У ПАТ “ Конвеєр ” проведено семінар-нараду

15 жовтня 2015

У ПАТ “ Конвеєр ” проведено семінар-нараду на тему: “ Зменшення виробничого травматизму на підприємствах машинобудівної галузі,” а саме , ознайомлення з основним завданням Державною службою України з питань праці, гарантії прав на охорону праці, організація охорони праці на підприємстві, відповідальність за порушення законодавства України про охорону праці, ознайомлення з основними аспектами Закону України “ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці №77-VІІ від 28.12.2014 року, яким внесено зміни до Кодексу законів про праці України та іншими законодавчими актами, що регламентують питання праці ”, яка проходила за участю головних державних інспекторів   відділу нагляду у машинобудуванні та енергетиці Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Ольги Кокотко, Тараса Чепіля та головного державного інспектора відділу контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління з питань праці ГУ Держпраці у Львівській області Сущика А.В.

Представник відділу нагляду у машинобудуванні та енергетиці Ольга Кокотко проаналізувала заходи, які застосовуються на підприємстві під час виконання металообробних робіт й умов безпечної експлуатації та утримання у безпечному технічному стані верстатного обладнання, їх відповідність вимогам нормативно-правових актів з охорони праці. Особливу увагу звернуто на організаційні та технічні заходи для безпечного проведення робіт. Ознайомила з оперативними даними зростання рівня смертельного травматизму протягом поточного року на підприємствах машинобудівної галузі у порівнянні з таким періодом 2014 року та ретельно опрацьовано Порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві. Головний державний інспектор відділу нагляду у машинобудуванні та енергетиці Тарас Чепіль проаналізував заходи, які застосовуються під час експлуатації електроустановок. Головний державний інспектор відділу контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятості та інших нормативно-правових актів Управління з питань праці ГУ Держпраці у Львівській області Сущик А.В. ознайомив працівників із змінами трудового законодавства, що стосується оплати праці, гарантіями забезпечення права громадян на працю.

Довідка:

ПАТ “ Конвеєр ” засновано в 1947 році під назвою «Механічний завод». Протягом 30 років підприємство випускало продукцію від найпростіших засобів механізації до баштових кранів на автомобільній платформі.

В 1977 році на базі Механічного заводу створено спеціалізоване підприємство по виготовленню підіймально-транспортного обладнання для механізації технологічних, транспортних і транспортно-складських процесів.

Продукція, що виготовляється застосовується практично у всіх галузях промисловості і у сфері обслуговування.