Державна служба України з питань праці продовжує інформувати та консультувати працівників і роботодавців щодо вимог законодавства про працю та охорону праці в умовах воєнного стану

07 листопада 2022
✅ Державна служба України з питань праці продовжує інформувати та консультувати працівників і роботодавців щодо вимог законодавства про працю та охорону праці в умовах воєнного стану.
Вже понад 320 тисяч людей скористалися сервісом онлайн консультування «інтерактивний інспектор». Тривають інформкампанії щодо протидії незадекларованій праці та торгівлі людьми з метою трудової експлуатації. Інспекторами праці проведено майже 125 тисяч інформаційних відвідувань роботодавців.
📌Центром інформаційної роботи Держпраці є інформпортал www.pratsia.in.ua Майже 50 тисяч користувачів вже ознайомилися із його можливостями.
Наразі портал став ще більш інформативним та сучасним. Він не лише змінив дизайн, а і доповнений новою рубрикою «Виходь на світло. Як декларувати працю?». У цій рубриці кожен може отримати інформацію про процедури оформлення трудових відносин в умовах воєнного стану.
📌Як і раніше, за допомогою порталу легко знайти:
– контакти сервісу онлайн консультування «інтерактивний інспектор»,
– відповіді на найпоширеніші питання з питань охорони праці та трудових відносин,
– дізнатися про безпечну організацію робіт,
– як уберегти себе і близьких від ризиків примусової праці.
📢 Більше інформації на www.pratsia.in.ua