Держпраці та нові інструменти для безпеки на роботі. Профілактичний форум+

21 березня 2024
✅ Держпраці та нові інструменти для безпеки на роботі. Профілактичний форум+
Хочете зробити свої умови праці безпечними та здоровими? Використовуйте Профілактичний форум+ (Prevention Forum+) – інноваційну пошукову платформу, яка забезпечує доступ до достовірної інформації у сфері безпеки та здоров’я на роботі, з використанням перевірених джерел!
Засновники ПФ+ – це провідні інституції соціального страхування Німеччини, Австрії, Італії та Швейцарії, які об’єднали зусилля на XX Всесвітньому конгресі з безпеки та здоров’я на роботі у 2014 році.
Доступ до платформи є абсолютно безкоштовним, а її джерела – офіційні сайти державних установ Європи, відповідальних за профілактику травматизму.
Очільниця відділу ПФ+ у керівній організації німецького державного страхування від нещасних випадків (DGUV) д-р Урсула Шіз з перших днів повномасштабного вторгнення на підтримку України ініціювала внесення української мови на платформу знань з безпеки праці і запросила Ольгу Богданову, голову правління Європейського співтовариства з охорони праці України, доєднатися до цієї роботи, завдяки чому на платформу було додано офіційні джерела інформації з профілактики травматизму в Україні: як основний – інформаційний портал Держпраці https://pratsia.in.ua, що посідає гідне місце серед європейських профілактичних ресурсів. Він наповнений інструкціями, написаними доступною мовою, з ілюстраціями, простий у навігації, – саме те, що потрібно для профілактики, і це означає, що напрямок обрано вірний!
🌐 Це певний аванс, адже Україна лише планує стати членом Євросоюзу, але вже можна сказати, що у сфері знань з безпеки праці, запобігання травматизму ми офіційно розпочали євроінтеграційний процес.
Інформаційний портал створений для забезпечення працівників і роботодавців інформацією щодо роботи в умовах війни.
📢 Використовуйте матеріали Держпраці та Профілактичного Форуму+ і забезпечуйте безпечну роботу для себе та інших!
Більше інформації тут: https://pratsia.in.ua , http://www.pfplus.info