Держпраці запрошує роботодавців до участі у тематичних тренінгах

04 квітня 2023
❗️❗️Держпраці запрошує роботодавців до участі у тематичних тренінгах
Держпраці постійно удосконалює інформаційно-роз’яснювальну роботу, спрямовану на запобігання настання нещасних випадків. Особливого значення ця діяльність набуває в умовах російської агресії, яка створює для підприємств додаткові небезпеки.
📌У 2023 році ми продовжуємо впроваджувати новий інструмент у превентивних заходах – тематичні тренінги з імітацією реальних дій на робочих місцях, під час яких працівники в реальних умовах отримують не тільки теоретичні знання, а й удосконалюють практичні навички з безпечного виконання робіт.
Протягом І кварталу цього року посадовці Держпраці вже провели понад 100 таких тренінгів, п’ять з них – спільно з Федерацією роботодавців України.
📌Закликаємо роботодавців долучатися до організації тренінгів. Ви можете обрати актуальну для свого підприємства тематику та звернутися до відповідного територіального органу Держпраці для подальшої організації заходу. Наші фахівці підготують сценарій та узгодять з вами час і місце проведення.
Працювати на перемогу важливо не лише на фронті, а й у тилу. Наші спільні зусилля дозволять зменшити рівень виробничого травматизму!
📢 Контактна особа в апараті Держпраці: Барановський Роман Володимирович, тел. 044 289 41 52.