До Всесвітнього дня безпеки та здоровʼя на роботі фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено онлайн – семінар на тему: «Безпечне та здорове середовище -основне право у сфері праці» для студентів та правників кафедри права Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

28 квітня 2023
✅До Всесвітнього дня безпеки та здоровʼя на роботі фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено онлайн – семінар на тему: «Безпечне та здорове середовище -основне право у сфері праці» для студентів та правників кафедри права Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.
?На семінарі розглянуто важливі питання, пов’язані з правами працівників на безпечне та здорове середовище, обов’язками роботодавців забезпечувати безпеку на робочому місці та принципами організації безпечного виробництва.
?Учасники семінару активно долучилися до дискусії та обміну поглядами на ці важливі питання, що сприяло підвищенню їхньої свідомості та уважності до проблем безпеки та здоров’я на роботі.
?Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua