Сьогодні , 28 квітня, у приміщенні головного корпусу НУ «Львівська політехніка» в рамках відзначення Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі відбулася робоча нарада на тему: «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі», яка організована Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці

28 квітня 2023
✅Сьогодні , 28 квітня, у приміщенні головного корпусу НУ «Львівська політехніка» в рамках відзначення Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі відбулася робоча нарада на тему: «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі», яка організована Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці.
Участь у нараді взяло керівництво НУ «Львівська політехніка», представники профспілок Львівщини, обʼєднань роботодавців, соціальних партнерів та органів місцевого самоврядування.
Учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих працівників на виробництві.
👉Під час заходу обговорили проблемні питання та перспективи розвитку безпеки праці в Україні, зокрема, зменшення кількості випадків виробничого травматизму. Було наголошено на тому, що безпека праці є одним з основних прав працівників та її дотримання є важливою
складовою успішної діяльності підприємств та організацій.
🤝Учасники домовились про подальшу співпрацю та консолідацію зусиль з метою зменшення рівня травматизму на виробництві.
Принагідно відбулась виставка творчих робіт та урочисте нагородження учасників та переможців конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».
Учасники конкурсу представили свої малюнки, які відображають різноманітні аспекти безпеки та здоров’я на роботі, що свідчить про те, що діти не тільки розуміють важливість дотримання правил безпеки праці, а й вміють передати ці знання через своє мистецтво.
🥇Нагородження переможців відбулося в урочистій обстановці, де кожен учасник отримав сертифікат та подарунок.