До Всесвітнього дня боротьби з дитячою працею відбулася зустріч з студентами Державного навчального закладу «Львівське вище професійне училище харчових технологій», яка мала на меті познайомити молодь з питаннями безпеки праці та наслідками, пов’язаними з незадекларованою працею.

07 червня 2023
✅До Всесвітнього дня боротьби з дитячою працею відбулася зустріч з студентами Державного навчального закладу «Львівське вище професійне училище харчових технологій», яка мала на меті познайомити молодь з питаннями безпеки праці та наслідками, пов’язаними з незадекларованою працею.
👉 Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці поділились своїм досвідом та знаннями щодо важливості безпеки на робочому місці та про наслідки, які можуть виникнути, коли робітники працюють без належного оформлення трудових відносин.
Одним з головних наголосів на зустрічі було те, що оформлення трудових відносин є важливим кроком у забезпеченні безпеки та здоров’я на роботі. Це дозволяє забезпечити гідні умови праці, які дозволять працівникам виконувати свою роботу без небезпеки для свого здоров’я та життя. Також важливо, щоб молодь усвідомлювала наслідки незадекларованої праці, які можуть бути серйозними для їхнього майбутнього.
📌У ході проведення заходу присутні дізнались про те, як не стати жертвами торгівлі людьми та отримали інформаційні матеріали відповідної тематики.
Проведення зустрічей з студентами на тему безпеки та здоров’я на роботі допомагає підвищити рівень усвідомлення молоді про важливість оформлення трудових відносин та про шкідливі наслідки незадекларованої праці.
📲портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua