Додержання права на інформацію про ризики та наслідки потрапляння в ситуацію торгівлі людьми для ВПО

25 серпня 2022
✋ Додержання права на інформацію про ризики та наслідки потрапляння в ситуацію торгівлі людьми для ВПО
Інспектор Головне управління Держпраці у Львівській області, в рамках інформаційної кампанії із протидії торгівлі людьми, відвідав місце проживання ВПО у м. Борислав з метою надання інформаційної підтримки.
? Інформаційно-роз’яснювальна робота акцентувалась на ознаках торгівлі людьми і маркерах безпеки протидії. Ознайомлено ВПО з терміном «торгівля людьми» та поняттями, видами, формами експлуатації людини, які він передбачає. Також поінформовано про те, як не стати заручником такої форми сучасного рабства.
? В рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з вказаними контактами відділів безпечної міграції та протидії торгівлі людьми, Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів в Україні, а також контакти посольств України у Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині.
? Більше інформації з питань протидії торгівлі людьми, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці інспектор радив шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у Facebook