Превентивний захід з консультаційної підтримки працівників та роботодавців у ТзОВ «Нова поліклініка захід»

25 серпня 2022
✅ Превентивний захід з консультаційної підтримки працівників та роботодавців у ТзОВ «Нова поліклініка захід»
Посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області у рамках інформаційної кампанії проєкту МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» відвідано суб’єкт господарювання з метою нагадати кожному роботодавцю та працівнику про відповідальність в умовах війни, важливість підтримувати країну, один одного, не допускаючи зниження рівня захисту працівників та стабільності економіки.
? Під час заходу наголошено на необхідності дотримання вимог Закону України «Про охорону праці» та інших нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці», «Положення про розробку інструкцій з охорони праці», «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями», «Мінімальні вимоги безпеки і охорони здоров’я при використанні працівниками засобів індивідуального захисту на робочому місці» та інші.
? В рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з профільними контактами та рекомендовано шукати більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо:
? на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook