Фахівці ГУ Держпраці у Львівській області розглянули Програму розвитку гірничих робіт вуглевидобувних шахт Львівщини

22 червня 2018

Днями під головуванням заступника начальника ГУ Держпраці у Львівській області Андрія Стецька за участю т.в.о. генерального директора Олега Акімова та інших керівників ДП «Львіввугілля»,  директорів шахт Львівщини відбулася спільна нарада в межах якої  присутні розглянули плани розвитку гірничих робіт вугільних шахт на ІІ  півріччя 2018 року та обговорили стан охорони праці на вугільних шахтах.

Зокрема, керівники шахт поінформували про виконання умов погодження програм розвитку гірничих робіт у першому півріччі 2018 року. Окрім цього, вони повідомили про виконання капітальних ремонтів стаціонарного обладнання шахт ДП «Львіввугілля» та ПАТ «Шахта «Надія».

Окремо присутні обговорили питання забезпечення вугільних підприємств засобами індивідуального захисту шахтарів, гірничих виробок пожежно-зрошувальним трубопроводом та первинними засобами пожежогасіння.

За результатами наради ГУ Держпраці у Львівській буде вручено керівництву ДП «Львіввугілля» та ПАТ «Шахта «Надія» відповідний протокол, де будуть відображені всі обов’язкові до виконання умови погодження програм розвитку гірничих робіт на ІІ півріччя 2018 року.