Фахівцями відділу з питань безпеки праці північного регіону управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надано технічну консультацію на робочому місці працівникам суб’єкту господарювання з видом діяльності підприємства – виробництво хліба та хлібобулочних виробів

12 квітня 2023
✅ Фахівцями відділу з питань безпеки праці північного регіону управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надано технічну консультацію на робочому місці працівникам суб’єкту господарювання з видом діяльності підприємства – виробництво хліба та хлібобулочних виробів.
➡️ Захід організовано з метою запобігання виробничого травматизму і аварійних ситуацій на виробництві. Окреслено основні вимоги безпеки під час експлуатації виробничого обладнання, звернув увагу на необхідність проведення навчання з питань охорони праці для працівників, організації робіт на висоті.
❗️ Наголошено, що при виготовленні хлібобулочних виробів необхідно дотримуватися вимог охорони праці та техніки безпеки, що містяться в Державних стандартах безпеки праці та діючих ”Правилах безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів”. Завданням керівництва підприємства є постійна турбота про надійний захист працівників від різного роду небезпек, забезпечення працівників спецодягом і взуттям, іншими засобами індивідуального захисту.
? Зазначено, що аналіз виробничого травматизму показує, що в хлібопекарському виробництві найбільша кількість нещасних випадків спостерігається при експлуатації основного технологічного обладнання.
? Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua