Фахівцями відділу з питань безпеки праці північного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено нараду з питань охорони праці, попередження виробничого травматизму у СП «Галка ЛТД».

12 травня 2023
✅Фахівцями відділу з питань безпеки праці північного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено нараду з питань охорони праці, попередження виробничого травматизму у СП «Галка ЛТД».
👉Під час заходу зроблено акцент на:
✔️аналізі виробничого травматизму у харчовій промисловості;
✔️правилах охорони праці в харчовій промисловості, правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів;
✔️дотриманнях вимог безпеки під час проведення робіт на висоті.
❕Наголошено, що працівники зайняті на роботах з підвищеною небезпекою або там, де є потреба у професійному доборі, повинні щороку проходити за рахунок роботодавця спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці.
➡️Присутніх поінформовано про необхідні вимоги для продовження терміну дії Дозволу на виконання робіт та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів і устаткування підвищеної відповідальності.
📌З 03.01.2023 року Держпраці спільно з Мінекономіки запроваджено отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua