Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар для працівників ТзОВ «БІОРЕНА»

09 листопада 2023
✅Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар для працівників ТзОВ «БІОРЕНА».
👉Під час заходу учасники розглянули питання щодо забезпечення у необхідній кількості та правильного використання засобів індивідуального захисту.
📌Засоби індивідуального захисту відіграють важливу роль в системі профілактичних заходів, спрямованих на забезпечення безпечних умов праці і зменшення професійних захворювань. Однією зі складових безпечних умов праці є використання працівниками засобів індивідуального захисту.
✔️Засоби індивідуального – це засоби, які призначені для носіння і використання працівником з метою індивідуального захисту від одного або більше ризиків, які могли б становити загрозу безпеці та здоров’ю на роботі, а також будь-які пристосування, аксесуари чи змінні компоненти, призначені для цієї мети.
❕ЗІЗ слід використовувати у разі неможливості уникнути або в достатній мірі обмежити ризики для життя та здоров’я працівників технічними засобами колективного захисту або заходами, методами чи правилами організації роботи. Використовують ЗІЗ виключно за призначенням згідно з інструкціями з експлуатації, які мають бути зрозумілими для працівників.
📲 Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua