Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар у ПрАТ “Роздільський керамічний завод”.

25 травня 2023
✅Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар у ПрАТ “Роздільський керамічний завод”.
👉Під час заходу наголошено на дотримані вимог законодавства про працю та охорону праці.
Роботодавець повинен створити для кожного працівника безпечні і нешкідливі умови праці шляхом належного облаштування робочих місць, організовувати проведення медичних оглядів працівників та забезпечити спеціальним одягом, взуттям та іншими ЗІЗ, а також організувати навчання і перевірку знань з питань охорони праці.
❕Акцентовано увагу на використанні засобів колективного та індивідуального захисту, під-час ремонту обладнання, необхідності оформлення наряду–допуску при роботах по обслузі дизельного генератора, приділено увагу питанням електробезпеки при виконанні робіт по заправці двигуна генератора паливом.
📲Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайті https://dsp.gov.ua