Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар з працівниками Жидачівського професійного ліцею

19 січня 2023
Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено семінар з працівниками Жидачівського професійного ліцею.
Розглянуто основні вимоги безпеки при експлуатації газового обладнання. Захід спрямований на підвищення рівня обізнаності працівників щодо основних вимог безпеки при експлуатації газового обладнання.
Присутніх проінформовано, що відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання, перед початком опалювального періоду та під час його проходження для забезпечення безпечної експлуатації опалювального обладнання, яке використовується у закладах освіти, необхідно дотримуватись певних вимог.
❗️ Контрольний огляд газового господарства необхідно здійснювати не рідше ніж двічі на рік. Газопроводи безпеки у цей час повинні залишатися у відкритому стані. Не допускається використовувати приміщення, в яких прокладено газопроводи, встановлено газорегулюючі пристрої, установки, що використовують газ, і запірні пристрої під склади, майстерні тощо. Забороняється навантажувати газопроводи і використовувати їх як заземлення. Охоплена аудиторія – 12 працівників.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua