Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено технічну консультацію на робочому місці із працівниками ТОВ «Самбірське АТП 14608» з питань безпеки під час експлуатації транспортних заходів

17 березня 2023
Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено технічну консультацію на робочому місці із працівниками ТОВ «Самбірське АТП 14608» з питань безпеки під час експлуатації транспортних заходів.
Роз’яснено основні вимоги «Правил охорони праці на автомобільному транспорті» та наголошено, що забороняється допускати до роботи працівників, які не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці та пожежної безпеки.
Перевірка технічного стану при випуску транспортних засобів на лінію та повернення їх з лінії проводиться згідно вимог Порядку перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільним перевізником, затвердженого наказом №974, Міністерства транспорту та зв’язку України.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua