Флешмоб «Захисти своє майбутнє» : студенти Львівської політехніки закликали дотримуватися вимог охорони праці

27 квітня 2018

Сьогодні, 27 квітня, в межах  I Львівського форуму з охорони праці студенти НУ «Львівська організували  флешмоб «Захисти своє майбутнє».

Захід  відбувся на площі перед головним корпусом НУ «Львівська політехніка».

Під час акції студенти вишикувалися у вигляді  слів “Охорона праці” та гасла “Збережи життя”.

При цьому учасники флешмобу одягнули каски. Таким чином  вони закликали використовувати усі необхідні засоби індивідуального захисту для того, щоб вберегти своє життя та здоров’я.

Звертаючись до учасників акції, начальник ГУ Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова висловила вдячність студентам, які долучилися до  флешмобу. 

“Символічно, що саме молодь розпочинає усі наші сьогоднішні заходи, оскільки   цьогоріч  День охорони праці проходить під девізом «Захищене і здорове покоління». Висловлюю  усім  учасникам флешмобу вдячність за вашу ініціативу. Дякуємо, що так творчо, неординарно,   яскраво та   символічно  привертаєте увагу до теми безпеки праці”,- сказала начальник ГУ Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова.
 Нагадаємо, що сьогодні, 27 квітня, у приміщенні  Національного університету «Львівська політехніка»  в рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці вперше на Львівщині  відбувається  I Львівський форум з охорони праці. Цьогоріч Форум проходить під девізом «Захищене і здорове покоління».