У Стрию відбувся круглий стіл з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

26 квітня 2018

25 квітня цього року в приміщенні Стрийського міськвиконкому відбувся круглий стіл з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці.

Заступник міського голови Стрия Роман Волинець подякував фахівцям з охорони праці за те, що розуміють актуальність вимог сьогодення, відзначив їхню компетентність та відповідальність.

Ігор Карпин, головний  державний  інспектор ГУ Держпраці у Львівській області,  розповів про заходи, що заплановані у рамках відзначення Дня охорони праці на Львівщині та закликав присутніх долучитись до їх спільного виконання. “Девіз 2018 року «Захищене та здорове покоління», відтак особливу увагу слід приділити вихованню культури охорони праці саме серед молоді“, – наголосив фахівець.

Головний спеціаліст відділу освіти Стрийського міськвиконкому С.Івашків зазначила, що у школах міста проводяться інструктажі з безпеки життєдіяльності, виставки творчих робіт учнів на дану тематику тощо. 

В подальшому учасники круглого столу домовились проводити у навчальних закладах району для молоді спільні лекції, зокрема за участі фахівців Держпраці.